+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lázeňský hotel PYRAMIDA I Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 90 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    95%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    90%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Ivana Brožová

single traveler, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • dobré služby, dobrá a pestrá nabídka jídla

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Gabriela Slavíková

mature couple, 20.11.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
62 %
  • Jídlo a personál perfektní.

  • Očekávali jsme lepší služby, ohledně masáže, která mě moc nenatchla a trvala jen 15 minut, a další procedury nic moc. Jeli jsme poprvé a s procedurama jsme tedy spokojený moc nebyli, žádné informace ohledně toho co to bude obsahovat, co snami budou dělat žádná komunikace že strany masera, prostě nic moc. Klientela převážně 60 let a výše. Žádný mladý lidi.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Martina Pekáčová

single traveler, 16.11.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Vlastimír Hošek

single traveler, 10.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • - parkování -příjemný personál -krásné okolí pro procházky -bezvadné stravování-

  • Po dobu našeho pobytu bazén mimo provoz

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Dana Švarcová

single traveler, 2.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • objekt je umístěn mimo centrum, ale ne daleko což nám vyhovuje, časově lze skloubit procedury i prohlídku kulturních památek v okolí

  • Bohužel došlo k uzavření bazénu, což nás velice mrzelo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

vladimír Zavadil

mature couple, 5.9.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Poloha hotelu Pyramida Parky-nádhera Procházky v rovině Veliké množství laviček pro odpočinek Značení a orientační tabulky-přehledné Město Fr.Lázně-čisté,krásně upravené Doporučujeme seniorům

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Zdena

single traveler, 9.8.2017

Bečov nad Teplou Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Výborná strava, panu kuchaři patří náš obdiv a dík, obsluhující personál velice příjemný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Polívková

single traveler, 4.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Celkově jsem byla moc spokojena. Personál i služby jsou skvělé, mohu všem jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Otto

mature couple, 2.8.2017

Thüringen Německo

  • Overall rating
100 %
  • Es gab meinerseits keinerlei Mängel. Die Ruhige Lage sorgt für eine super Erholung. Man wird als Urlauber und Kurgast rundum bestens versorgt. Wir werden immer wieder gerne in ihr Hotel kommen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sailer Peter

single traveler, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 2.7.2017

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Alena Eisová

single traveler, 26.6.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Hudcová

mature couple, 24.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se mi vše,bylo všude čisto,usměvavý personál a dokonce nám i dosti chutnalo.

  • Vše se mi líbilo.Jste prima

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Lázeňský hotel PYRAMIDA I replied to this review.
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na Váš příští pobyt.

Hana Jalůvková Jalůvková

single traveler, 6.6.2017

Čeština

  • Overall rating
36 %
  • Pochválit lze pouze služby spa a úklidu.

  • Hotel sám o sobě není špatný, ale personál hotelu a hlavně restaurace se nedá hodnotit jinak než nepříjemný, neochotný, arogantní, hosté evidentně obtěžovali. 5 minut před otevřením restaurace jsme požádali o pití, ale nebyli jsme obslouženi, i když personál seděl v restauraci a povídal si. Objednaná sauna nebyla zapnutá, bez omluvy. Půjčená kola jsme si museli napřed otřít od prachu a špíny a seřídit. Kvalita kol hraničila s ohrožením života, nebrzdila, nepřehazovala, vše nahlášeno v hotelu, prý se o ně někdo stará... Nevím, zda takový servis vyhovuje německým důchodcům, ale my se sem rozhodně nevrátíme.

Personál
1
Služby
1
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
3

Anonym

single traveler, 28.5.2017

Deutsch

  • Overall rating
80 %
  • Sekt und Wein die in der Karte stehen gibt es nicht. Gartenlokal nur 1 x geöffnet trotz sehr schönem Wetter.

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Lázeňský hotel PYRAMIDA I replied to this review.
Sehr geehrte Frau P., danke für Ihre Bewertung. Gartenlokal/Sommerterasse - leider gehört zu dem neben liegenden Hotel, das nicht unserer Verwaltung unterliegt. Es ist nicht in unserer Kompetenz, die Öffnungszeit zu beeinflussen.

Zdeněk Ruta

mature couple, 29.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Po úvodních peripetiích tj. po tříměsíční rezervaci nám bylo sděleno,že nejsme vůbec v evidenci i když jsme se prokázali jak voucherem tak i SMS zprávou potvrzující rezervaci. To způsobilo že jsme nedostali pokoje, které jsme měli potvrzeny Hledali se náhradní Taktéž jsme neměli připraveny procedury které byly součástí nabídky a ceny. Protože o nás nikdo nevěděl, trvalo " sestře " dost dlouho než se jí podařilo nám procedury rozepsat. Na dotaz, kdo to zavinil jsme dostali vyhýbavou odpověď. Po překonání těchto potíží bylo vše "OK " viz hodnocení

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Lázeňský hotel PYRAMIDA I replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Za počáteční nesrovnalosti se Vám ještě jednou omlouváme. Těší nás, že i přesto jste si pobyt v našem hotelu užili, a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
J.Čtvrtečková, hotelmanager

Miroslav Straka

group of friends, 2.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.12.2016

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Taneční večer ve střešní kavárně Bazén a masáže

  • Nedostatek informací v českém jazyce Jídelní lístek na večeře Velmi omezená nabídka vín

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 20.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Maruška Procházková

mature couple, 15.11.2016

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni.

  • Nic.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.