+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Lázeňský hotel PYRAMIDA I Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 88 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    91%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Vlastimír Hošek

podróżujący w pojedynkę, 10.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • - parkování -příjemný personál -krásné okolí pro procházky -bezvadné stravování-

  • Po dobu našeho pobytu bazén mimo provoz

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Dana Švarcová

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • objekt je umístěn mimo centrum, ale ne daleko což nám vyhovuje, časově lze skloubit procedury i prohlídku kulturních památek v okolí

  • Bohužel došlo k uzavření bazénu, což nás velice mrzelo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

vladimír Zavadil

para, 5.9.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Poloha hotelu Pyramida Parky-nádhera Procházky v rovině Veliké množství laviček pro odpočinek Značení a orientační tabulky-přehledné Město Fr.Lázně-čisté,krásně upravené Doporučujeme seniorům

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Zdena

podróżujący w pojedynkę, 9.8.2017

Bečov nad Teplou Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Výborná strava, panu kuchaři patří náš obdiv a dík, obsluhující personál velice příjemný.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Polívková

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Celkově jsem byla moc spokojena. Personál i služby jsou skvělé, mohu všem jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Otto

para, 2.8.2017

Thüringen Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • Es gab meinerseits keinerlei Mängel. Die Ruhige Lage sorgt für eine super Erholung. Man wird als Urlauber und Kurgast rundum bestens versorgt. Wir werden immer wieder gerne in ihr Hotel kommen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sailer Peter

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Alena Eisová

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Hudcová

para, 24.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se mi vše,bylo všude čisto,usměvavý personál a dokonce nám i dosti chutnalo.

  • Vše se mi líbilo.Jste prima

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Lázeňský hotel PYRAMIDA I replied to this review.
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na Váš příští pobyt.

Hana Jalůvková Jalůvková

podróżujący w pojedynkę, 6.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
36 %
  • Pochválit lze pouze služby spa a úklidu.

  • Hotel sám o sobě není špatný, ale personál hotelu a hlavně restaurace se nedá hodnotit jinak než nepříjemný, neochotný, arogantní, hosté evidentně obtěžovali. 5 minut před otevřením restaurace jsme požádali o pití, ale nebyli jsme obslouženi, i když personál seděl v restauraci a povídal si. Objednaná sauna nebyla zapnutá, bez omluvy. Půjčená kola jsme si museli napřed otřít od prachu a špíny a seřídit. Kvalita kol hraničila s ohrožením života, nebrzdila, nepřehazovala, vše nahlášeno v hotelu, prý se o ně někdo stará... Nevím, zda takový servis vyhovuje německým důchodcům, ale my se sem rozhodně nevrátíme.

Personál
1
Služby
1
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
3

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.5.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
80 %
  • Sekt und Wein die in der Karte stehen gibt es nicht. Gartenlokal nur 1 x geöffnet trotz sehr schönem Wetter.

Personál
0
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Lázeňský hotel PYRAMIDA I replied to this review.
Sehr geehrte Frau P., danke für Ihre Bewertung. Gartenlokal/Sommerterasse - leider gehört zu dem neben liegenden Hotel, das nicht unserer Verwaltung unterliegt. Es ist nicht in unserer Kompetenz, die Öffnungszeit zu beeinflussen.

Zdeněk Ruta

para, 29.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Po úvodních peripetiích tj. po tříměsíční rezervaci nám bylo sděleno,že nejsme vůbec v evidenci i když jsme se prokázali jak voucherem tak i SMS zprávou potvrzující rezervaci. To způsobilo že jsme nedostali pokoje, které jsme měli potvrzeny Hledali se náhradní Taktéž jsme neměli připraveny procedury které byly součástí nabídky a ceny. Protože o nás nikdo nevěděl, trvalo " sestře " dost dlouho než se jí podařilo nám procedury rozepsat. Na dotaz, kdo to zavinil jsme dostali vyhýbavou odpověď. Po překonání těchto potíží bylo vše "OK " viz hodnocení

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Lázeňský hotel PYRAMIDA I replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Za počáteční nesrovnalosti se Vám ještě jednou omlouváme. Těší nás, že i přesto jste si pobyt v našem hotelu užili, a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
J.Čtvrtečková, hotelmanager

Miroslav Straka

grupa przyjaciół, 2.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
62 %
  • Taneční večer ve střešní kavárně Bazén a masáže

  • Nedostatek informací v českém jazyce Jídelní lístek na večeře Velmi omezená nabídka vín

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Maruška Procházková

para, 15.11.2016

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni.

  • Nic.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Štefan Gondek

para, 12.11.2016

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Cely pobyt se nám velmi líbil.Odpočinuli jsme si. Díky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Matoušková

podróżujący w pojedynkę, 10.11.2016

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • Příjemné prostředí,ochota a vstřícnost personálu hotelu.Byla jsem velmi spokojena s pobytem.Mohu jen doporučit.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Bohumil Suchánek

para, 10.11.2016

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Libila se mi moc krajina a okoli hotelu klidne prostředi a viborna střicnost celeho personalu .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.